Míg a kislányok édesapja magyar, addig az anyukájuk pedig spanyol, vagyis hoppá, gyorsan javítsuk is ki magunkat: anyu katalán származású, amelyik talán a legbüszkébb népcsoport az Ibériai-félszigeten. A négytagú család ugyan Barcelona mellett él, de rendszeresen járnak Magyarországra is, elsősorban a Balatonhoz. A magyar és spanyol mellett angolul is rendkívül jól értő és kommunikáló gyerekek egyik kedvenc, kihagyhatatlan balatoni tevékenysége a kacsaetetés, amire mindig komolyan rá is készülnek, méghozzá kenyérgalacsin-gyártással…

Klára (3és fél éves) és Sara (másfél éves), két vérből valókKlára (3és fél éves) és Sara (másfél éves)

Az idősebb, inkább apás Klára az angyal a két gyerek közül. Nagyon közvetlen, könnyen barátkozik. Speciális képessége, hogy első, felületes ránézésre megmondja és mutatja is az ember összes szépséghibáját, ami csak az arcán figyel. Sára, bár még kicsike, mégis már korán kimutatta a foga fehérjét: egy igazi, két fiúval is felérő rosszaság. Vagy inkább eleven lélek, aki amilyen picike, legalább olyan határozottsággal is bír. Ifjú kora ellenére kitűnő életképességű kislányka: mindent azonnal elles és megtanul a nővérétől, ami a túléléshez szükséges ezen a veszélyekkel teli planétán.

 

Sára

Ruha: Ralph Lauren

Legging: Okaidi

Cipő: Chicco

Klára

Póló: Benetton

Legging: Benetton

Cipő: Avarcas Ria Menorca

 

NÉZEGESSETEK MÉG UTCAGYEREKET!

 


 

NENES DE CARRER   Klara i Sara

 

Mentre que el pare d’aquestes nenes és hongarès, la mare és espanyola, uuups bé… deixeu-me que m’autocorregeixi: la mare és catalana! – probablement una de les nacions més orgulloses de la Península Ibèrica. Aquesta família de 4 membres viu als afores de Barcelona. Regularment vénen a Hongria, en concret vénen al Llac Balaton. Ambdues a part d’anglès i català també entenen i es fan entendre en hongarès. Una de les tasques diàries preferides és donar de menjar als ànecs del llac hongarès; és quelcom que elles es prenen molt seriosament i cada dia recullen minuciosament els trocets de pa i engrunes que troben per casa.

Klara (3 anys i mig) i Sara (1 any i mig) – Nenes de carrer de sang mestissaKlara (3 anys i mig) i Sara (1 any i mig)

La Klara és la gran i és l’angelet de la família. És molt directa, gran comunicadora i connecta amb la gent amb un tres i no res. Fa amics fàcilment. També té una habilitat especial a l’hora de fixar-se amb petites cicatrius a la cara de la gent o d’adonar-se si algú no va ben maquillat a primer cop de vista La Sara, tot i que és la petita, ja ha mostrat el seu caràcter ben aviat: és una nena difícil que val per dos nens… és una vertadera petita provocadora o potser només és una jove ànima plena de vida, determinada i de forts principis. Tot i la seva curta edat està molt capacitada per fer petites coses: aprèn immediatament de la seva germana, copiant i adaptant tot allò que veu. Estic segur que sabrà aprofitar tot aquest talent en el aquest món ple de reptes.

 

Sara

Vestit: Ralph Lauren

Leggings: okaidi

Calçat: Chicco

Klara

Samarreta: Benetton

Leggings: Benetton

Calçat: Avarques Ria Menorca

 

VEGEU MÉS NENS DE CARRER!

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.