Egy baba = víz, vitamin, ennivaló és tanulás…

Freshka4_nyit

A történet a Freshka-lányok afrikai kollekciójával kezdődött. Hogy kik a Freshka-lányok? Egy magyar tervező- és alkotópáros, akik egyedi babákat, pólókat és faldekorációkat készítenek. Horgolt szavannai állataikra figyelt fel a TAITA,  egy kenyai árvaházat működtető alapítvány, és felkereste őket azzal, hogy készítsenek számukra fekete bőrű babákat. Megszületésükre nem kellett sokat várni, különlegességük pedig az lett, hogy eredeti, afrikai anyagokból varrott ruhát viselnek.

Amikor a tervezőpáros jobban megismerte az alapítvány munkáját, úgy döntött, ők is szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy az árvaházban élő negyven gyerek élete kicsit könnyebb legyen. Ezért a Taita Alapítvány segítségével most egész májusban minden eladott afrikai figura, afrikai témájú falmatrica és fekete baba után 1000 Ft-ot a kenyai árvaházhoz juttatnak el.

Így hát most vásárolni dupla öröm! Nemcsak egy babát veszünk, de kitelik az összegből egy Burában élő gyerek háromhavi vitaminadagja vagy kéthavi ivóvize vagy egyheti élelme, vagy csak hozzájárultunk a havi tandíjához… freshka.hu

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.