Nem hagyhatod ki, ha a legjobbak közt akarsz lenni

Az ember csak úgy nem csinál semmit, nem vág bele feladatok elvégzésébe, csak akkor, hogy ha kifejezett céljai vannak, mérföldkövek és tovább, távolabb mutató lehetőségek, melyeket elérhet, megvalósíthatja ezáltal önmagát és persze sok ember számára segítséget és lehetőséget tud nyújtani mondjuk egy vállalkozás alapításának és fejlesztésének esetében. Amikor én vállalkozásra adtam a fejem, nem is az volt az elsődleges célom, mint manapság talán a legjellemzőbb, hogy gazdag legyek és anyagi jólétet és biztonságot tudjak adni a családom és magam számára, hanem bizony én szerettem volna egy olyan céget létrehozni, ami minőségi munkát nyújt a piacon, megfelelő ár-érték arányban, és ami a legfontosabb, hogy az ott dolgozó kollégák örömmel és büszkeséggel képviselik a céget akármilyen feladat vagy tevékenység tekintetében, mert szeretnek a csapat és a közösség tagjai lenni, vagyis kifejezetten jó vállalati hangulatot és vállalati kultúrát álmodta meg jómagam és a cégem számára.

Jó hamar rájöttem, hogy ez elérhető, azonban, ha egy kézben szeretnék tartani mindent, akkor, ha el is érem a célom, nem fogom tudni sokáig élvezni, mert ki fogok égni, vagy egészségügyi szempontból teljesen tönkre teszem magam. Szükségem volt olyan emberekre, akikre a cégen belül támaszkodhatok, és akiktől külső szakértőként segítséget tudok kérni, nem csak tanácsadás szintjén, hanem bizony aktívan is egyben.

A kogwheel csapata volt az, aki a szervezetfejlesztés, a folyamatos egyéni kompetencia növelés és a csapatépítés terén felbecsülhetetlen segítséget nyújtott, és akik nélkül biztosan nem állhatnánk az élen a verseny tekintetében a piacon. Ma már azt mondhatom, hogy a segítségükkel nem csak egy-egy jó széria időszakot tudhat magáénak a cég, hanem egy folyamatos fejlődés és hihetetlen lendület jellemzi a vállalatot, aminek persze gazdasági eredményei is vannak, és a vállalati hangulat is kiemelkedően jó. Egyáltalán nem jellemző a munkavállalók elvándorlása, még csak jobb lehetőséget sem nagyon tud nekik ajánlani senki a piacon. Szeretnek nálunk dolgozni és elégedettek, mi pedig pontosan emiatt vagyunk a legboldogabbak. Csak javasolni tudom a kogwheel munkáját, hogy ha bárki az élre akar törni. Nagyobb segítőtársat ehhez biztosan nem talál a piacon náluk.