Mindig is úgy gondoltam, hogy a falimatrica az egyik legjobb módja annak, hogy életet leheljünk a gyerekszobába. (Nem mintha nem lenne elég élet arrafelé…) Ennek a szenvedélyemnek köszönhetem, hogy rátaláltam a bumoon oldalára.

GIUDITTA-ritratto_belso

Giuditta, aki végzettsége szerint is designnal foglalkozik, először csak születendő kislánya szobáját akarta kicsinosítani, hát tervezett és készített neki egy nagy őserdőt a falra. Aztán ahogy ez lenni szokott, a barátaik először csak dicsérték a matricát, aztán maguknak is kértek, aztán javasolták, hogy legyen belőle egy márka: így született meg bumoon.

bumoon_fa_uj

A kis Maia azóta hároméves lett, a márka pedig növekszik, és ha tetszik, mi is rendelhetünk belőle itthonra. A weboldalon minden fontos információt megtalálunk a matricákról, Giuditta és a kis Maia egy jópofa videóban meg is mutatják, hogyan kell felragasztani őket, de egy-két fontos dolgot azért külön is megkérdeztünk a tervezőtől.

– Melyik matrica a kedvenced?

Nehezen tudnék választani az Erdő és a Kertek (Tavaszi és Csodák kertje) között. De lehet, hogy csak azért, mert ezek voltak az utolsók, amiket csináltam… úgyhogy most éppen ezekkel tudok a legjobban azonosulni.

bumoon_csodak_kertjebumoon_erdo-copybumoon_tavaszi_kert

– Maiának melyik a kedvence?

A Dzsungel – bár elég gyakran változtatja a véleményét! Már megszokta, hogy a lakásban mindenfelé falimatricák vannak. Mielőtt forgalomba kerül egy terv, mindig sok próba előzi meg: otthon felragasztgatom őket a lakás különböző pontjaira, hogy tanulmányozhassam.

bumoon_dzsungel

– Melyik volt az első munkád?

A Dzsungel és a Fa. Együtt terveztem meg őket Maia szobájának a falára, amikor még nem gondoltam, hogy ezzel fogok foglalkozni. Aztán amikor elindult a Bumoon, akkor választottam szét őket két különböző termékké.

– Milyen más terveid és munkáid vannak?

Most százszázalékosan a Bumooné vagyok, nincs időm másra. Mivel mindent én csinálok (tervek, rajzok, gyártás, kommunikáció, weboldal, eladás, logisztika és adminisztráció), ez elviszi minden időmet. Másrészt délután ötkor – jelképesen szólva – kiejtem a ceruzát a kezemből és százszázalékosan a családomé vagyok! Terveim azért vannak, pár hónap múlva új termékei lesznek a Bumoonnak… de erről még nem beszélhetek!

– Hogyhogy ilyen soknyelvú a weboldal és a blog?

Azt hiszem, a családom a kozmopolita európai család megtestesülése: én magam olasz vagyok, a férjem spanyol, Olaszország, Spanyolország és Portugália után most éppen Franciaországban élünk, de a kislányom például Portugáliában született. Ő egyébként három nyelven beszél, általában egyszerre és összevissza…

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.