Ezeket a családtagokat a gyerekek akkor szorítják magukhoz és olyan erősen, amikor és amennyire akarják. Illetve éppenséggel mérgesek is lehetnek valakire… ezeken kitombolhatják magukat, ha szükségük van rá.

A spanyol Liliana úgy tűnik, most már nagyüzemben gyártja gyűjthető polgárait (Citizens collectibles), amiket az ETSY-ről mi is megrendelhetünk. Választhatunk kész babákat, kisállatokat, de a legjobb, ha személyre is szabjuk őket: kiválasztjuk a hajszínüket, a frizurájukat, a ruhájukat, és hopp, már ott is álldogál az egész család a gyerekágyon, a párnák között. Persze kutyástul-macskástul.

Muestrario_0

Vagy ha egy kicsit is ügyesek vagyunk, a saját családunkat megpróbálhatjuk elkészíteni magunk is – bár ez tipikusan olyasmi, aminek bátran nekivág az ember, mert olyan egyszerűnek tűnik, aztán valami egész fura dolog jön ki belőle, ami senkire sem hasonlít. Persze ez is lehet cél.

Muestrario2

 

  • Franczia Zsuzsanna mondta:
    Időpont: június 22, 2014 2:37 du. Válasz

    Általuk biztonságban érzi magát a gyerek, akkor is, ha a családtagok nincsenek mellette. :-) Elviheti magával a babákat bölcsibe vagy oviba.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.