És igen. Még mindig van új a nap alatt. Ezzel a kis összeállítással azok előtt a kreatív elmék előtt tisztelgünk, akik minden évben gondoskodnak róla, hogy jól elcsodálkozzuk és azt mondjuk: már ilyen is van?

GIZMO_PERSELY

1. A GIZMO PERSELY    Ez az a teljességgel felesleges tárgy, ami engem is annyira beszippantott, hogy meg is rendelem a kicsi lányomnak. Talán még kicsit korai a spórolás jótékony hatásaira tanítanom, de ez az iszonyatosan cuki japán gizmo cicus nemcsakhogy kinyúl a pénzért, hanem még egy miauval meg is köszöni az adományt…minden pénzt megér.

LED_KAMELEON

2. A KAMÉLEON    Ez a LED technológiával készült állatka az összes alá került színt felismeri és átveszi. Azon kívül hogy nagyon mutatós és eredeti ötlet, az égvilágon semmi értelme… De hát pont ezért szeretjük.

RETRO_GORDESZKA

3. A RETRO GÖRDESZKA    Az első fadobozzal felszerelt gördeszka a 40-es években készült. Addig feljlesztették, alakították, redukálták, míg rájöttek, hogy nem is volt olyan rossz az eredeti. És tényleg: gyönyörű és praktikus, kitünően lehet vele bandázni. A natúr fa alapot ki-ki a saját ízlése szerint díszítheti.

4. A FÉNYCERUZA    Ezt a fényceruzát legalább hatféleképpen használhatjuk az ipad-dal, például rajzolhatunk vele a levegőben, ábrákat festhetünk ki, vagy játszhatunk vele világítsunk rá bizonyos dolgokra játékot. Mindehhez egy ingyenesen letölthető applikáció és sötétség szükséges.

FRE_TIBET_POLO

5. A FREE TIBET PÓLÓ ÉS CUMI    Legifjabb Tibet szabadságáért küzdő aktivisták figyelem! Mostantól nem kell véka alá rejtenetek, hogy mit gondoltok, hirdessétek bártan cumin vagy pólón!

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.