Amikor már megfelelő mennyiségű rácsot kifűrészeltünk a kiságyból és a tulajdonosa maximum búvóhelynek használja, viszont lefekvéskor készségesen elhelyezkedik a babzsákon, a sátorban vagy a lakás egyéb különböző pontjain, akkor eljött az idő, hogy új ágy után nézzünk. A legötletesebbekböl készítettünk összeállítást, szem előtt tartva a leendő gazda és a szülők elvárásait is.

muller_heide_play

A Rolf Heide tervezte gyerekágy praktikus ott, ahol több gyerek alszik egy szobában, akár óvodákban is. Amikor szükség van a térre, könnyen és biztonságosan egymásra lehet pakolni a szines ágyakat. Kiegészítői lehetővé teszik, hogy a legkisebbek is biztonságban forgolódhassanak benne.

muellermoebel.de

classic_toddler_2

Az Oeuf NYC célja az volt, hogy megerősítse a totyogókat újonnan megtalált függetlenségükben. Ebben az ágyban biztonságban érezhetik magukat, mégis szabadon és önállóan jöhetnek-mehetnek, amikor kedvük tartja.

oeufnyc.com

Ez az ágy ugyan újszülötteknek készült, mégis úgy éreztük, helye van ebben az összeállításban, mert jó inspirációt adhat azoknak, akik ehhez hasonló kiságyat csináltatnának. Illik egy tündér és egy űrhajós szobájába is.

cremeanglaise.bigcartel.com

François Lamazerolles tervezte ezt a lakókocsiágyat a gyerekek nagy örömére. Ha az éjszakákat nem is, de a nappalokat biztosan itt töltik majd csemetéink.

mathy-by-bols.be

Az erdei kuckót idéző gyerekágyak közül a dán Lifetime ágya tetszett legjobban. Kezdőknek éjszakára nem ajánlom az ilyen ágyat, legfeljebb felhúzott csapóajtóval.

lifetime.dk

fotó: kidsrooms.co.uk

A Rafa-kids gyerekágyai játékosak, egyszerűek és praktikusak is egyben, letisztultságuk nem szab határt a fantáziának. Az alsó ágy önállóan is megvásárolható, könnyen mozgatható és variálható darab.

rafa-kids.com

A lakókocsi mellett ennek a sátorágynak is a Mathy by Bols a megvalósítója. Jópofán variálható, a roló kitámasztható, de egyszerűen fel is lehet tekerni. Nincs olyan játék, aminek ne lehetne remek helyszíne, és búvóhelynek is szuper.

mathy-by-bols.be

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.