Ráadásul családostul. Lássuk milyen szerelésben és hogyan nyaralnak a jól öltözött gyerekek és hasonlóan stílusos szüleik. Ó, és el ne feledjük: A HVG Extra magazinok A nő című különkiadványában is.megtalálhatjátok sorozatunk néhány darabját.

 

Egy jármű is öltöztet, Zsuzsi és a kis Róza erre az élő példa. A mély bringás elköteleződés látható jele a kislány cipőjének orra, ami már teljesen rongyos a sok futóbringázástól. A bicajra egyébként az van írva, hogy Rokker Rózi, ami nem azt jelenti, hogy nyáron az első sorban fog headbangelni Slash-re a Volton, hanem inkább azt, hogy „nem viccelek, ha a bringámról van szó”. Mindenhova azzal járnak.

Zsuzsi (40), Róza (2,5)Zsuzsi (40), Róza (2,5)

Életüket eleve a mindenféle szabadtéri mozgásformák (futás, szörf) határozzák meg, így hétköznapi viseletükre is a sportos kényelmesség a jellemző. Ha épp nem bringáznak, akkor alap a kalap. Zsuzsi fürdőruhában vagy szörfös cuccban és mezítláb érzi magát a legjobban, Róza pedig még ennyire sem gondolja túl: fürdőbugyi, azt csá, és irány a homokozó! Nyáron általában a Balaton mellett találni rájuk, ahogy egy 30 éves, cuki kis kabinos vitorláson ringatóznak, ahol mind a fejlámpa, mind a bicska bármilyen helyzetben jól jöhet..

 

Zsuzsi

Napszemüveg: TOMS

Ballon és póló: C&A

Farmer: Mango

Öv: American Outfitters

Cipő: TOMS

Bringa: Schwinn Csepel Budapest

Ami nélkül sosem nyaral: Fejlámpa és bicska

Róza

Ruha és nadrág:: H&M

Cipő: TOMS

Bringa: Tanulóbicikli.hu

AAmi nélkül sosem nyaral: Tente baba (elválaszthatatlanok)

 

NÉZEGESSETEK MÉG UTCAGYEREKET!

 

  • Zsuzsi a legklasszab lany a vilagon es egy igazi pelda mummy:) a sportolas es a szabadidoben torteno tevekenysegek kiralynoje.
    En buszke vagyok hogy vannak meg olyan emberek mint Zsuzsi akit a kornyezet megvedese es elvezete elteti es nem a smart phone-on logas 24 oraban.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.