Ráadásul családostul. Lássuk milyen szerelésben és hogyan nyaralnak a jól öltözött gyerekek és hasonlóan stílusos szüleik. Ó, és el ne feledjük: A HVG Extra magazinok A nő című különkiadványában is.megtalálhatjátok sorozatunk néhány darabját.

 

A kis Manuéla, vagy inkább belterjesebb családi nevén, Mancs még nincs egy éve a Földön, de már határozottan alakul a véleménye a divatról, saját stílusáról, hisz azt már most tudja jól, ha a puha pamut előkéinek egyikét viseli, azzal bizony nagyon hasít. Persze egyelőre azért még anyukája a stylistja, a szelíd és kedves küllemű Móni, aki egy ízben, még gyerekként, a balatonszabadi SZOT üdülőben két meggymárkás üveget is elharapott egymás után, alapos családi sokkot okozva ezzel.

Móni (34), Manuéla, röviden Mancs (11 hónapos)Móni (34), Manuéla, röviden Mancs (11 hónapos)

A Balaton a mai napig kedvelt és gyakori célpontja, meggymárka helyett azonban már inkább babával és kutyafuttatással. Kényelmes, világos (leginkább fehér vagy sárga) és olyan lezser cuccban, amin a szellő is könnyedén átúszik. Mondjuk egy óriási pólóban, itt-ott lyukakkal, megkönnyítendő a szélnek az áthaladást. Ám idén Horvátországban nyaralnak, amit nem is a tenger fog igazán feldobni, hanem az, hogy Manccsal együtt összesen 5 bébi fogja együtt adni az ívet a bíccsen.

 

Móni

Kertésznadrág: H&M gyerekosztály

Póló: Stradivarius

Papucs: Asos

Napszemüveg: Prada

Ami nélkül sosem nyaral: tisztított víz

Manuéla

Pulcsi: Zara

Body: H&M

Nadrág: H&M

Ami nélkül sosem nyaral: mamát sosem hagyná otthon

 

NÉZEGESSETEK MÉG UTCAGYEREKET!

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.