Hogy mi lesz idén a trend és miből fognak meríteni a megfizethető ruhamárkák? Természetesen a (nekem) megfizethetetlen luxusmárkák legfrissebb tavaszi/nyári kollekciójából! Íme a legszebbek…

nyitoff

Gyönyörű darabokat találni az idei tavasz/nyári gyerekeknek készült luxuskollekciókban, amik a nagyok helyes kistestvérei. Nézzünk hát bele, hogy mik lesznek az új trendek, hátha találunk majd hasonlókat elérhető áron is!

cavalli

VADÁLLATI!    ROBERTO CAVALLI JUNIOR párduc-, leopárd- és tigrisbőrben képzeli el az idei nyarat. Vagány!

dior

Ó RIVIÉRA!    Az új BABY DIOR nagyon komoly gyerekkollekcíó nagyon komoly gyerekeknek, akiket komolyan kell venni. Letiszult színek és fazonok, könnyű anyagok és geometrikus minták jellemzik.

armani

TENGERRE!    Az ARMANI JUNIOR legújabb kollekciójából egyelőre nagyon kevés szivárgott ki. Ami biztos, az a jól bevált tengerészcsíkos minta.

dolce

CIRÁDÁK, VIRÁGOK ÉS PÖTTYÖK!    A DOLCE & GABBANA BAMBINO fürdik a díszítésekben, a nyarat igazi etnokarnevállá varázsolná. A kollekció szinte teljes egészében kicsinyített mása a felnőttnek.

gaultier

CSÍKKAL-DOBBAL!    JEAN-PAUL GAULTIER JUNIOR READY TO WEAR, ahol a csík mindenek alatt és felett, csík minden színben és vastagságban. Megújul az örök klasszikus.

stella

PASZTELL PILLANGÓK!    STELLA MC CARTNEY Egyszerre visszafogott és vagány: világos- és pasztellszínek, apró és vidám minták kabáton, pólón és szoknyán. Jól kombinálhatóak, minden megy mindenhez.

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.