Gondolom, mással is előfordult már, hogy annyira szerethetőnek talált egy csúnya plüssállatkát, hogy nem tudott ellenállni neki, és megvette…

1932336_595556853846638_746344295_n

Én például vettem már meg azért öreg, foltos, aszimmetrikus és egyszemű mackót, mert megsajnáltam. Valószínűleg többen meglátták a magamfajták vásárlási hajlandóságában a piaci rést, ugyanis egyre gyakrabban futok bele szándékosan ronda játékokba. Ennek apropóján megkísérlem összegyűjteni a legextrémebb darabokat, hogy mindannyiunkban tudatosuljon a tény: a rondák is beszálltak a nagy játékbuliba.

23

A KALIFORNIAI SRÁCOK    Az Ugly Doll legalább százféle különböző szemű, formájú és színű valamije várja szerető gazdáját.

45

AZ ENNIVALÓAN RONDA SRÁCOK    Az ukrán Eva Karo moherből, kézzel készült alkotásai nem két fillérek, viszont imádnivalóak és egyediek.

67

A MELANKOLIKUS SRÁCOK    A litván Adatine néven futó állatoknak lelkük van. A több mint ötven darabból álló kollekcióból csak nagy nehézségek árán tudtam hámat kiválasztani, a szívem szakadt meg az összesért :)

8

A VÍZI SRÁCOK    A Giant Microbes névre hallgató barátságos baktériumok igazi egyéniségek. Puha és hűséges alvótársak lehetnek.

910

AZ IJESZTŐ SRÁCOK    Az orosz iparművész horrormesébe illő állatkáit egytől egyig elfogadnám… Nagy valószínűséggel inkább felnőttek értékelhetik munkáit.

11

A SZÉGYENLŐS SRÁCOK    Natalina Cóias + Paulo Galindro babái tüneményesek. Már 2009-ben meglátták a csúnyában a szépet.

1213

A PESTI SRÁCOK    A Figúrka Design és Katyusa Éva nem csak “érdekes” plüssökben utazik. Kollekciójuknak ezek a darabjai minden elfogultság nélkül felveszik a versenyt a nemzetközi mezőnnyel.

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.