A TIÉD AZ? VAGY A TIÉD? VAGY A SZOMSZÉDBAN

LAKIK? NETÁN 2 EMELETTEL FELJEBB?

MUTASD BE, HADD LÁSSUK MI IS!

 

HA A TE GYEREKED IS HAGYOTT MÁR NYOMOT VALAHOL, VALAMIN, FOTÓZD LE AZ EREDMÉNYT, LÁJKOLD A PÜRÉ FACEBOOK OLDALÁT ÉS KÜLDD EL A KÉPET A PALYAZAT@PUREMAG.HU CÍMRE, MINDEZT SZUPER NYEREMÉNYEKÉRT!

A BEKÜLDÖTT KÉPEKET AZ EZEN AZ OLDALON LÉTREHOZOTT KÉPGALÉRIÁBA GYŰJTJÜK, AMIKRE MAJD SZAVAZNI IS LEHET.

JÁTÉK KEZDETE: OKTÓBER 27.
BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: NOVEMBER 23.
SZAVAZNI NOVEMBER 30-IG LEHET
EREDMÉNYHIRDETÉS: DECEMBER 1.

SEMMI SEM MARADHAT NYOMTALAN… 

AVAGY A PÜRÉ ÉS BARÁTAINAK NYEREMÉNYEIkeksz2_fb

legokolibrikeksz2_fb keksz2_fb

A KOLIBRI SZÍNHÁZ már a legkisebb bajkeverőkkel is számol. Csecsemőszínházuk vallja: nem lehet elég korán kezdeni. Ezeken az előadásokon a gyerekek is részt vehetnek az eseményekben. A Tekergő és a Toda – A csoda gyereknyelven mellett legújabb előadásuk a Pont, pont, vesszőcske. A nyertest és egész családját ez utóbbira várják szeretettel.

pagony

A PAGONY könyvcsomagjában mindent megtalálhatsz, ami nyomot hagyhat egy csöppnyi elme hatalamas birodalmában. Lesz itt Mesekavics alkotókönyv, Két kis dínó kalandja a zsírkréta korban, Pipp és Polli rollerre pattan, Egy kupac kufli is lesz, amiről még mi sem tudjuk hogy mi, és Ördögbőr grófjának kalózmeséi is gazdát keresnek.

monkey

MÁSSZON A FALRA AZ EGÉSZ CSALÁD! A MONKEY BOULDER bérletével 10 alkalommal anya, apa és a gyerekek együtt csimpaszkodhatnak a falmászó termek paradicsomában. És hogy még véletlenül se a fal adja a másikat: délelőtt és délután is külön edzők foglalkoznak a gyerekekkel!

provida

ALKOTÁSRA FEL!  PROVIDA kreatív eszközeivel most szabadjára engedhetitek fantáziátokat, és a legvadabb ötleteiteket is megvalósíthatjátok!  Nyerhettek fa nyomdát, állati gyurmakészletet, metálfényű ceruzákat, kicsavarható zsírkrétát és egy komplett tanyás kreatív készletet is!

zoo

KÖZÖNSÉGDÍJASUNK  hóna alá csaphatja az egész famíliát, és irány az ÁLLATKERT. Nyereménye egy családi belépő a főváros legállatabb helyére. Mert a Püré szerint itt minden megtörténhet. Elleshetünk számos mozdulatot a majmoktól, hogy könnyebb legyen fára mászni. Az oroszlánokkal együtt bömbölhetjük, ami a szívünket nyomja. Majd meríthetünk a lámák nyugalmából. És a mongúzok, na ők igazi partiarcok – ha bárhol el akarunk vegyülni, tőlük érdemes tanulni. Miután minden vadságot kiadtunk magunkból, megszelídült érzelmeinkkel keressük fel az állatsimogatót.

JÁTÉKSZABÁLYZAT