A PÜRÉ ELSŐ JÁTÉKA LEZÁRULT.

HA ZSŰRI NEHEZEN, DE VÉGÜL MEGHOZTA A VÉGSŐ DÖNTÉST.
AZ AJÁNDÉKOK ÁTVÉTELÉHEZ SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT EMAILBEN KÜLDJÜK A NYERTESEKNEK
KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A RÉSZVÉTELT, AZT HOGY VELÜNK JÁTSZOTT.

IME A NYERTES NYOMHAGYÓ GYEREKEK, ÉS NYEREMÉNYEIK:

keksz2_fb

Dani

Dani

MÁSSZON A FALRA AZ EGÉSZ CSALÁD! AMONKEY BOULDER bérletével 10 alkalommal anya, apa és a gyerekek együtt csimpaszkodhatnak a falmászó termek paradicsomában. És hogy még véletlenül se a fal adja a másikat: délelőtt és délután is külön edzők foglalkoznak a gyerekekkel!

monkey

Hanga Gerda  – 1,5 éves – monitor

Hanga Gerda  – 1,5 éves – monitor

KOLIBRI SZÍNHÁZ már a legkisebb bajkeverőkkel is számol. Csecsemőszínházuk vallja: nem lehet elég korán kezdeni. Ezeken az előadásokon a gyerekek is részt vehetnek az eseményekben. A Tekergő és a Toda – A csoda gyereknyelven mellett legújabb előadásuk a Pont, pont, vesszőcske. A nyertest és egész családját ez utóbbira várják szeretettel.

kolibri

Róza Mici – 4 éves –Táncoló Robot

Róza Mici – 4 éves –Táncoló Robot

ALKOTÁSRA FEL!  A PROVIDA kreatív eszközeivel most szabadjára engedhetitek fantáziátokat, és a legvadabb ötleteiteket is megvalósíthatjátok!  Nyerhettek fa nyomdát, állati gyurmakészletet, metálfényű ceruzákat, kicsavarható zsírkrétát és egy komplett tanyás kreatív készletet is!

provida_2

Bence – 3 éves – Kopterauto

Bence – 3 éves – Kopterauto

PAGONY könyvcsomagjában mindent megtalálhatsz, ami nyomot hagyhat egy csöppnyi elme hatalamas birodalmában. Lesz itt Mesekavics alkotókönyv, Két kis dínó kalandja a zsírkréta korban, Pipp és Polli rollerre pattan, Egy kupac kufli is lesz, amiről még mi sem tudjuk hogy mi, és Ördögbőr grófjának kalózmeséi is gazdát keresnek.

pagony

Dorottya – Előke festése a hugicának

Dorottya – Előke festése a hugicának

KÖZÖNSÉGDÍJASUNK  hóna alá csaphatja az egész famíliát, és irány az ÁLLATKERT. Nyereménye egy családi belépő a főváros legállatabb helyére. Mert a Püré szerint itt minden megtörténhet. Számos mozdulatot elleshetünk a majmoktól. Az oroszlánokkal együtt bömbölhetünk. Meríthetünk a lámák nyugalmából. A mongúzok prdig igazi partiarcok. Végül irány az állatsimogató.

zoo2

PÁLYAMŰVEK