Az ősz Donna Wilsonnál és Nagy Róka legújabb kalandja

DONNA WILSON őszi kollekciója megint imádnivaló. Ismerősek az új figurák, közülünk valók, és velük biztos, hogy vidáman telnek a legborongósabb napok is. De a régi ismerősök sem unatkoznak: Donna szemtelen rókája – aki szereti áthágni a szabályokat, viszont nem állhatja a kicsi kutyákat – nemrég a Mamas and Papas limitált szériás babakocsiján indult világ körüli útjára, hogy azokat is meghódítsa, akik eddig nem ismerték őt.

Donna-Wilson-by-Carmel-King-January-2014

Donna Skóciában nőtt fel egy farmon, az ott töltött éveiből, a gyerekkorából meríti inspirációját. Figurái rögtön a szívünkbe lopták  magukat, nem beszélve arról, hogy termékei javarészt hagyományos technikákkal, kézzel készülnek. Szép és szellemes minták, kedves arcok, állatok és emberek köszönnek vissza a puha kötött holmikról, tányérokról és bögrékről.

DonnaWilson_Home_5128

DonnaWilson_Home_5234

Nem is csoda, hogy a családi vállalkozásból kinőtt Mamas and Papas is lecsapott rá, és felkérte, hogy tervezzen új mintát eredetileg az URBO2 babakocsihoz. Az újdonsült anyukának tetszett a felkérés. A sikeres együttműködés eredményeként végül a MYLO2 és az URBO BUG is kapható ebben a köntösben.

DonnaWilson_Home_5212

Donna_Wilson_range_with_blanket

Szintén most kapható a John Lewis számára tervezett exkluzív GYEREKRUHA-KOLLEKCIÓ, amelynek egyes darabjain róka koma megint felbukkan.

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.