Nincs menekvés, itt az ősz, egyre gyakrabban gondolok rá, hogy elő kéne venni a pulcsikat. És ha már puha, kötött dolgok járnak a fejemben, miért ne legyenek ezek a legpuhábbak? Kihagyhatatlan az Oeuf kollekciója, az idei ruhákkal New York egyik legfelkapottabb városrészét, Brooklynt ünneplik.

baby-animals

Vagány, kényelmes ruhák, a legfinomabb, mondhatni luxus fonalból, a bébi alpakka bundájából készülnek. Egyik kedvenc állatunk az alpakka, ezért is remélem, hogy jobb neki a bolíviai melegben rövidebb bundában. Ha valaki úgy dönt, hogy beruház egy ilyen darabra, azzal segít jobbá tenni a szintén itt élő nők és gyerekek életét. Az asszonyok, akik ezeken a ruhákon dolgoznak, önszabályozó csoportokban végzik a munkát, aminek köszönhetően jelentősen javult az életminőségük, és a gyerekeik is tudnak iskolába járni.

Szerencsére most sem maradtak el a már klasszikusnak mondható darabok: a korona, a nyuszisál vagy a denevéres sapka sem. A vidám, kötött ruhákhoz párosulnak a gyönyörű kézműves kiegészítők, amik játéknak, jelmeznek vagy dekorációnak sem utolsók. És ha a lányunk a tél derekán királylánynak öltözve akar oviba menni (sokszor előfordul), mennyire praktikus, ha kötött a koronája, ami cselesen még a fülére is rácsúszik…

hozzánk legközelebb ITT kapható

oeufnyc10

oeufnyc11

Ezek a ruhák mind játszani hívnak. A videó egy korábbi kollekció fotózásán készült

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.