Szerencsére nem kell mindig külföldi oldalakat nézegetnem, ha valami szép és egyedi tárgyat vagy játékot szeretnék venni akár a kislányomnak, akár ajándékba.

Nyuszi1BIG

…ugyanis egyre több helyen találok magyar tervezők által készített cukiságokat, amik a világon bárhol megállnák a helyüket. A Nyúlon túl egy ajánló-sorozat, amelyben hazai alkotók oldalait és termékeit szeretnénk bemutatni hétről hétre.

nyúlgyár

Egyik kedvencem a 2005 óta működő Nyúlgyár, ahol már több mint 1200 különböző, egyedi és megismételhetetlen nyuszi született magyar divattervezők maradék anyagaiból.

meska

A meska.hu nem más, mint egy hatalmas online piactér, amely közel 3600 magyar iparművésznek kínál lehetőséget arra, hogy kézzel készült tárgyait minél szélesebb vevőközönséghez eljuttassa. Mai kedvencem az oldalról Micike és az ő kedvence, Bubu.

meseország

Ezen az oldalon több állatkát még magamnak is elfogadnék, annyira szeretnivalóak, de a babakonyhás cuccok is tündériek. Itt minden játék természetes anyagokból készül, elsősorban pamutból és gyapjúból.

meseerdő-fajáték

A fából faragott mesék, járművek és figurák Pálhegyi Dávid alkotásai… egyszerűen gyönyörűek. Ilyen minőséget és kidolgozottságot játékboltban aligha találnék.

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.