Őszintén szólva nem tudom, hogy kezelném, ha a kislányom nagyon híres lenne, több ezer követővel a twitteren és a youTube-on, és kb. tízszer annyit keresne, mint én… elég furán hangzik, pedig a világon nem egy, hanem inkább tucatnyi anyuka és apuka tudja kezelni valahogy ezt a helyzetet.

AelitaAndre_2

Itt van például Aelita Andre, aki  kilencéves kora ellenére befutott és már nálunk is jól ismert festőművész. Az auszrál kislány kétéves sem volt, amikor apukája aktív közreműködésével elkezdett festővászonra festeni, jobban mondva festéket fröcskölni. Aelita zseniális absztakt expresszionista stílusú festményeinek és a menedzser apuka leleményességének köszönhetően nevét hamar megismerte a világ. Több nagyvárosban volt már önálló kiállítása, és nem egy képét 100 ezer dollár körül értékesítették. .

AelitaAndre

Cleopatra Stratan még csak most tizennégy, ennek ellenére rutinos, több mint egy évtizede a showbusiness-ben tevékenykedő, nemzetközi hírnévre is szert tett román énekes leány. Amikor hároméves volt, szintén zenész apukája elvitte egy hangfelvételre, ahol megragadta a mikrofont, és innentől kezdve énekesi karrierje meredeken ívelt felfelé. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy nem egy kis Britney Spears- vagy Selena Gomez-klón: szemüvegével, természetes külsejével mintha a mai divatnak pont ellene menne. Saját album – dupla platina –, koncertek és fellépések világszerte….

MAX_8111

Az Instán és a Facebookon 145 ezer követővel dicsekedő tízéves Aidan Prince alias BAHBOY fantasztikus tánctehetségére három éve figyeltek fel egy workshopon, ahová táncos szüleit kísérte el. Ekkor robbant be a köztudatba és kezdték osztani videóit a közösségi oldalakon. Fellépések, tévés szereplések filmekben és showműsorokban, videóklipek és hatalmas rajongói tábor… mi kell még? A kissrác egyébként tényleg fantasztikus..

KAUTILYA-PANDIT

Végül jöjjön a szintén elképesztő Kautilya Pandit, az indiai Google-boy, aki most lesz tízéves, és az IQ-ját 140 körülire becslik. Ötéves volt, amikor felfigyeltek rendkívüli memóriájára. Egyszerűen minden információt magába szív, politizál, tanulmányozza a gazdaságtudományt, szóról szóra memorizál és visszamond mindent, amit olvas vagy hall. Kautilya Indiában nagyon híres, rendszeresen meghívják tévéműsorokba, vetélkedőkbe, de az ázsiai hírportálok és sokat foglalkoznak vele, sőt az indiai állam komoly összegekkel támogatja tanulmányait és előmenetelét..

maxresdefault

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.