Helló,
itt a Püré!

A Püré Magazin valahol félúton van egy laza blog és egy komoly webmagazin között,
a kettő hibrid gyermekeként született – de három kisgyerekes anyuka bábáskodása mellett.
Alulról, de gyorsan szerveződött, független és hazai finomság a Püré.

Cukiskodás- és giccsmentes magazin gyerekségről, gyerekekről – nem csak felnőtteknek, nem csak gyerekeseknek.
Interjúk, program- és helyajánlók, tesztek, divat, dizájn, zene, gasztro és sok minden más. Minden, ami gyerek. Kívül-belül. Ez a Püré. Nyomot hagy benned is.

Dóra

Dóra

kép

Wágner Dóráról: Törékeny, mégis erős. Boglyas, ám stílusos. Nevetve érzékeny, hol meg viharosan. Aztán még úgy lát, ahogy mások kevesen. Ahogy például én sose fogok. Vagy csak ritkán. És közben csacsog, mintha oda se figyelne. Pedig nagyon is figyel. Lát mindent. De csak arra fókuszál, amire érdemes.
Egy kisfiúra. Egy férfire. Családra és barátokra. A húsmentes étkezésre. Apró kis örömökre. Amikből a nagyok épülnek.

Eszter

Eszter

dizájn

Éda Eszterrről: A szürke az egyik kedvence, bár az egyénisége korántsem az. Benne van egy kung-fus keménysege, mikozben Emma lágyszívű anyukája. Ha munkáról és rendről van szó összeszedett, telefonálásban szétszórt. De amikor aztán felbukkan, olyan cukin adja elő, hogy senki nem tud rá haragudni. Art director lévén kreatív szűrőn keresztül nézi a világot, és sokszor abban is meglátja a lehetőséget, amiben más nem.

Rita

Rita

program

Hester Ritáról: A szervezőzseni. Simán felhív bárkit ismeretlenül, és megszervez mindent. Olyan szavakat használ, amilyeneket senki más. Például nem azt mondja, hogy tök klassz, hanem hogy igazán kitűnő. Viszont mindenkinek csak körülbelülre tudja megjegyezni a nevét. Az embert megjegyzi, a nevet nem. Pedig nagyon sokat nevet. Hangosan és gurgulázva. A következő pillanatban persze lehet, hogy sír. Azt is nagyon. Mindent nagyon, legfőképpen Borit nagyon-nagyon, immár két és fél éve.

 

Hester

Hester

szöveg

Rita Eszterről: Bár rendszeresen szaltókat ugrik a margitszigeti műugrótoronyból és híresebbnél híresebb filmeseknek tolmácsolt, Eszter az effélékre csak finoman legyint, s miután három lányát pályára állította, folytatja az olvasást. Mert ami betű, azt Eszternek látnia kell. Senki sem tudja, hogy miért nem lett belőle író, színésznő, producer vagy híres iparművész, de megkérdezni sem merjük, csak örülünk annak a hihetetlen mázlinak, hogy velünk tolja a pürét.

Éda

Éda

hirdetés

Eszter Édáról: Éda Hugó anyukája, ő a girl next door, ugyanis a szomszéd házban lakik, és korábban a konkurenciánál dolgozott. Ahogy a neve, személye is különleges: humoros, néha szarkasztikus, maximalista, kemény és leleményes de főleg nagyon őszinte. Ha kell, interjút készít, fordít, vagy éppen szerel. Nem riad vissza semmitől sem... na jó, egyvalamitől: az egerektől.

Vory

Vory

látvány,technika

Dóra Gáborról: Gábor, aki nyers őszinteségével leplezi hatalmas szívét. Ő az, akire vakon rábízhatsz bármit, mert nincs olyan, amire nem talál megoldást, és amikor te már elégedetten hátradőltél, akkor ő még ingatja a fejét, és akár órákat szöszmötöl. Egy mili itt, egy ott, és végül neki lesz igaza, mert tényleg jobb lesz. Még ha más nem is látja, hogy mitől, de a végeredmény magáért beszél. Emma mellett ő lett a pürékészítés nagymestere, amit most itt kamatoztat tovább.

Wágner

Wágner

szöveg

Eszter Wágnerről: A nagy gyerek, a szövegvirtuóz, a zenemániás, a sorozatexpert, a South Parkba való karakter, a cicatulajdonos, a kritikus, a szociálisan antiszociális, a barát, a vitapartner, az exkolléga, a mindig szellemes (csak néha bosszantó), az örök szemüveges, a Wágner.

 

 

 

 

Kapcsolat

Püré Magazin Kft.

Cím: Hungary 1137 Budapest, Pozsonyi út 32.,
Telefon : +36 30 686 0686
E-mail : puremag@puremag.hu
Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet