Legújabb összeállításunkban olyan helyeket gyűjtöttünk össze, amik alapvetően nem játszóházak, de ahonnan mégis nehéz a gyerekeket távozásra bírni.

A HOLLAND ABN AMRO BANK

A HOLLAND ABN AMRO BANK    A bevállalós bank menedzsmentje a Pronk építészstúdióval karöltve hozta létre ezt az ötletes és játékos információs központot, ahol a családos, illetve családalapítás előtt álló ügyfeleknek tartanak teljes körű és interaktív felvilágosítást és árkalkulációt. Miközben a nagyok felvilágosulnak, addig a kicsik játszanak, építenek, vagy éppen szintén felvilágosulnak a kifejezetten nekik készült infópultoknál.

A HOLLAND ABN AMRO BANKA HOLLAND ABN AMRO BANKA HOLLAND ABN AMRO BANK

A VILNIUSI KUKUMUKU ÉTTEREM    A Vilnius szívében található étterem-mozit kifejezetten kisgyerekes családoknak álmodta és tervezte meg a Plazma Architecture Stúdió, miután észlelték, hogy egyre nagyobb az igény egy minden gyerekvágyat és -pocakot kielégítő étteremre. Letisztult, minimalista és ötletes formák, visszafogott színek, kényelmes és nagyon igényes bútorok mindenhol.
A világításra is nagy hangsúlyt fektettek, amivel meleg és pozitív atmoszférát varázsoltak ennek az álomszép és ízlésformáló közösségi térnek. A tágas étkezde mellett van több játékszoba és az étkezővel egy légterű mozirész is.

A VILNIUSI KUKUMUKU ÉTTEREMA VILNIUSI KUKUMUKU ÉTTEREMA VILNIUSI KUKUMUKU ÉTTEREM

A GEORGIAI ABRACADABRA    Ez az a játék- és ruhabolt, ahonnan csak nagyon nagy erőfeszítésekkel tudnánk a gyereket elhurcolni. A rafinált belsőépítészek mindent bevetettek, ami gyerekszem-szájnak ingere: modellautók, rajzolós játék, kényelmes padok, székek, élénk színek, tükrök és menőbbnél menőbb ruhák, játékok és kiegészítők… még jó, hogy ilyen messze van.

A GEORGIAI ABRACADABRAA GEORGIAI ABRACADABRAA GEORGIAI ABRACADABRA

A JERUZSÁLEMI GYEREKOPTIKA    Ha valaki, akkor én tudom, hogy milyen nehéz a szemüveges gyerekek élete. Ez a kis bolt a kis pápaszemesek mindennapjait próbálja élénk színeivel és játékos bútoraival vidámabbá tenni. A tökéletes keret kiválasztásában sokat segíthet Spongya Bob, vagy a tévében futó vicces rajzfilm is.

A JERUZSÁLEMI GYEREKOPTIKAA JERUZSÁLEMI GYEREKOPTIKAA JERUZSÁLEMI GYEREKOPTIKA

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.