Minden évben vannak slágertermékek, amikre nagyjából egy időben tucatnyi szülő vagy gyerek mondja, hogy kell. Hogy a sok tucatból miért pont ezekre esik a választás, annak biztos nagyon összetett okai vannak. Kicsit kitekintettünk a következő év már piacon lévő kínálatára, és összeszedtük azokat, amik szerintünk eséllyel indulhatnak 2015-ben.

70-234-main

MINTÁS TAPÉTA    Évek óta nagy divat a falmatrica és a tapéta, amit évről évre frissíteni kell ugyebár. 2015-ben is bővül a kínálat, egyre sűrűbb, egyre mintásabb, már-már a nyugodt alvást megzavaróan élénk – de azért mi szeretjük.

70-015-lemon-ribbon

EKLEKTIKUS GEOMETRIA    Azokra a kicsi trendszetterekre is gondolnak jövőre, akik már unják a mintás és színes tapétákat, és valami formabontóbbat, vagányabbat próbálnának ki a szobájukban. Például geometrikus formákat.

70-015-lemon

SZÍNEK A SZOBÁBA    Fiú vagy lány, kettő-, netán nyolcéves? Ha a megfelelő színeket keressük a gyerekszobába, ez egyáltalán nem mindegy. A kicsit nyugatabbra méltán elismert Trend Bible szerint jövőre a következő színeket kell használni a falra, illetve a gyerekszoba-kiegészítők között.

pantone

KÉZIMUNKA    Jövőre tovább hódít minden, ami kézzel készült. Horgolj, köss, rajzolj, dobd fel a kölökkuckót minenféle egyedi és megismételhetetlen szépséggel!

70-015-lemon2

ORGANIKUS ÁLLATKÁK    Folytatja diadalútját az organikus is, főleg az állatminta: állatok a párnán, a falon, a takarón és a gyerek ágyában. A még mindig sláger bagoly mellett felbukkan majd a kenguru és a papagáj is.

2015

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.