Íme három játékújdonság, amivel a szülők lehet, hogy többet fognak játszani, mint a gyerekek...

lego-birds

LEGÓ ÉS ORNITOLÓGIA    Thomas Poulsom álomszép Lego-madár alkotásai nemsokára mindenki számára elérhetők lesznek. A Lego-szett tartalmazni fog egy részletes leírást is, amelyből mindent megtudhatunk a vörösbegyről és a kollekció többi madárkájáról. A madarakat igazi kihívás összerakni, de annál nagyobb sikerélmény, ha végül sikerül.

Mitoi-Toys_dezeen_784_2

Mitoi-Toys_dezeen_784_3

IKONIKUS ÉPÜLETEK ÉPÍTŐKOCKÁKBÓL    A spanyol játékmárka a Mitoi akkora fantáziát látott Marc Castello színes fakockáiban, hogy nemrég piacra dobda őket a kicsik, és nem utolsósorban jó ízlésű szüleik nagy örömére. A tervező azt hiányolta az eddig piacon kapható fakockákból, hogy nem adtak ki konkrét alakzatot, csak egyszerű, értelem nélküli, fából készült blokkok voltak… nem úgy mint az ő Big Benje vagy Eiffel-tornya.

lego-architecture-studio-21050-lego

71LIFJsLiEL._SL1500_

LEGÓ ÉPÍTÉSZPALÁNTÁKNAK    A Lego Architecture Studio készlete pontosan 1211 darab alkatrészt tartalmaz, és gyakorlatilag korlátlan szabadságot ad tulajdonosának. A fehér darabokból szinte minden megépíthető az Eiffel-toronytól a lakóházakon keresztül a Trevi-kútig. A Lego merész húzása, hogy az elemek nem színesek, kizárólag fehérek vagy átlátszók, amivel még nagyobb teret ad a fantáziának.
A doboz tartalmaz egy vaskos, ismert építészek által írt könyvet is, amelyben rengeteg ábra, ötlet és inspiráció található.

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.