Amikor a baráti körben egyre több gyerekzsúron jelenik meg egy felnőtt, akit a gyerekek hívnak meg, akkor az ember kiváncsi lesz rá, ki lehet az? Így találkoztam először Ritával, a CSIRIBIRI CSALÁDI NAPKÖZI egyik óvónőjével, akit a csoportjába járó gyerekek rendszerint meghívtak a szülinapjukra. Hívják, hogy játsszanak együtt, mert ő “a lényeg játéka” – ahogy egy kisfiú egyszer megfogalmazta.

nyito2

És Rita csak egy a gyerekekkel itt foglalkozó pedagógusok közül. Én személy szerint bele vagyok zúgva Annába, a capoeirázó óvónőbe, aki szigorú, de csupa mosoly, ráadásul minden szerdán meleg kenyérrel várja a gyerekeket. Judit pedig mintha a Muzsika hangjából lépett volna elő: olyan, amilyennek mindig képzeltem az óvónőket.

belso

Amikor egy szülő még nem óvodaérett, akkor sem tudnék a Csirinél jobb helyet javasolni. Nálunk tehát nem is volt kérdés, hogy Samu hol eddze magát az ovikezdésre. Itt minden vágyunk teljesült: igényes környezet, kis létszámú csoportok, fantasztikus pedagógusok és egészséges – ha kell, speciális – ételek. Két és fél éves kortól várják itt a gyerekeket, vegyes csoportokban, családias légkörben, akár csak pár órára, egy kis közös játékra. 

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.