KATIE SCOTT illusztrátor az egyik első számú kedvencem, ezért nem állhatom meg szó nélkül az ő rajzaival díszített kapszulakollekció megjelenését, ami, ha minden igaz, március 23-tól lesz elérhető a H&M-ben – remélem, nálunk is.

KatieScott_Animalium_2

Katie Scott könyve egyébként, az Animalium az egyik olyan könyv a gyerekszobában, amit bevallom, magamnak vettem meg. Persze remélem, egyszer majd Samu is örömét leli benne, pláne ha megjelenik magyarul is, és nem bizonytalan nyersfordításban hallhatja majd a tartalmát. A Londonban élő illusztrátor kedvelt témája az állat- és növényvilág, amit részletesen tanulmányoz mielőtt munkához lát. Botanicum című könyve például a Kew Gardens tudományos igazgatójával együttműködve készült. Rajzain szinte megelevenednek az állatok és a növények.

Valószínűleg nem vagyok egyedül azzal, hogy legszívesebben KITAPÉTÉZNÁM a falainkat a Katie-féle élővilággal. Gondolom, ezért is eshetett rá a H&M választása is, amikor felkérte rajzok készítésére. Ennek köszönhetően 14 darabból álló ruhakollekción jelennek majd meg a régi metszetek hangulatát idéző grafikái, sajnos csak gyerekméretben.  

KatieScott_Animalium
KatieScott_botanicum

hm-kate-scott-hmkids-scoop

KatieScott_botanicum_2

KatieScott_H&M

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.