9+1 Hirdetés, amit a gyerekek tesznek nagyszerűvé Humor, intelligencia, ízlés és igényesség. Na meg gyerek. Így is lehet jól reklámozni.

LEGO TECHNIC     Mérnöki pontossággal szerel szét a gyerek még egy háztartási gépet is? Akkor itt az ideje, hogy megkapja élete első Lego Technic-jét.

SKODA    Zseniálisan egyszerű és lényegre törő. Skoda Superb automata váltója gyorsan és egyenletesen dolgozik. A gyereket sem zavarja játék közben.

DDB    A dél-afrikai DDB reklámügynökség 2009-es önreklámja azt üzeni: a legjobb kreatív szakemberek az örök gyerekek. És ezt az üzenetet bármelyik felnőtt megszívlelheti.

CACAU SHOW MACSKANYELV    Döntsd el, hogy a gyereked megérdemli-e, teszi fel a kérdést a hirdetés. Akinek pedig van gyereke, Tudja jól, milyen nehéz dilemma elé is állították.

BOSE    Csak ránézünk erre a bevállalósabb hirdetésre, és azonnal megértjük, miért is áldás a zajszűrős fejhallgató.

RITUAL    A hirdetendő zenei magazin a gót, dark, ipari és elektronikus zenék első számú magazinja. Vérrel teli hatásvadászkodás helyett egy másikat választottak inkább, a cukiskodót – és milyen jól is tették.

BERLITZ KIDS    Amit gyerekként megtanultál, veled marad örökre, mondja a hirdetés, melynek okos humora nemcsak a nyelvtanulás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet.

PRAIA DE BELAS    Egy 3D-s mozi kampányát mi mással is lehetne vonzóbbá tenni, mint ismert mozihősök gúnyájába öltöztetett gyerekkel?

PETIT BATEAU    A francia gyerekruha-márka a “komoly gyerekeknek” számára készíti kollekcióját. A ruhákat szinte észre sem venni, annyira elveszi a figyelmet a fotók humora és gyönyörű kivitelezése.

LEGO    Kicsit kilóg a többi közül, mert ezen a hirdetésen nem szerepel gyerek. Viszont nagyon benne van. Persze közben azt üzeni a reklám, hogy a gyereked agyát is edzésben kell tartani. És mivel mással, mint legóval?

 

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük hozzászólását.